fbpx

Kom het hele jaar sporten op Jaap Eden en krijg 30% korting op je zomertrainingen in de vroegboekperiode.

De inschrijving voor de zomertrainingen van komende zomer en schaatslessen voor komende winter is geopend! Kom het hele jaar sporten op Jaap Eden en krijg 30% korting op je zomertrainingen in de vroegboekperiode.

De zomertrainingen bij de Jaap Eden Sportschool (met 30% korting)

Een goed begin is het halve werk, leg de basis voor een goede winter deze zomer bij de Jaap Eden Sportschool. Blijf elke week door trainen met schaats-droogtrainingen of kies voor losse krachttrainingen specifiek gericht op duursporters wanneer het jou het beste uit komt.  

Vroegoekactie:
Kom een heel jaar sporten op Jaap Eden (20/21 weken zomertraining en 20 weken schaatsles) en krijg je bovenop de 5% vroegboekkorting nog eens 25% extra korting op je zomertrainingen van komende zomer!

Schrijf je in voor beide producten en vul voor 16 april dit formulier in, dan zorgen we ervoor dat je de extra 25% korting terug krijgt op je rekening voor eind april.

DuurKracht

Werk aan de kracht die je nodig hebt om blessures te voorkomen en jezelf klaar te stomen voor jouw eigen zomerdoel. Of dat nou fietsen, hardlopen of een andere sport is. Krachttraining is een absolute must voor duursporters die meer uit hun trainingen willen halen.

DuurKracht: Flexibel in te plannen krachttrainingen

De Duurkracht trainingen vinden plaats op maandagen en donderdagen gedurende het hele zomerseizoen (01 april tot en met 06 oktober). De trainingen zijn gericht op het in versterken en ondersteunen van duursporters.

Het toevoegen van krachttrainging aan je sportroutine helpt je niet alleen bij het verbeteren van de kracht die je nodig hebt bij het uitoefenen van je sport. Maar verbetert ook je coördinatie, houding, mobiliteit en effectiviteit van bewegen. Zo ben je eventuele blessures voor en ben je klaar voor welke uitdaging je dan ook aangaat.

We sporten door op de locatie waar we in de winter rondjes schaatsen en gaan aan de slag met gerichte oefeningen waarbij we gebruik maken van lichaamsgewicht of verschillende losse gewichten en materialen. Afhankelijk van het weer zal de training binnen of buiten plaats vinden. De trainingen zijn geschikt voor sporters van alle niveaus en fitheid, onze trainers passen de training graag voor je op maat aan. 

Kleding
We adviseren je om sportkleding kort/lang en sportschoenen voor buiten aan te trekken voor de zomertrainingen. Neem ook een handdoek, bidon en droge kleding voor na de les mee! Omkleden kan, net als douchen. Eventueel zou je een hartslagmeter kunnen dragen (dit is niet essentieel voor het volgen van de training).

Locatie 
Deze zomerperiode is de Jaap Eden Sportschool gehuisvest in de kleedkamer naast de 400-meter ijsbaan. Hier kan je je spullen in een kluisje kwijt (50cent) en gebruikmaken van douches en toilet. De poort staat open vanaf een half uur voor start van je training. Zorg er voor dat je 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent. Dan wordt je entreepas ter controle gescand door de instructeur(s).

Hoe werkt de flexibele rittenkaart?
Schaf hier onder een speciale Sportschool-rittenkaart aan (let op: deze rittenkaart kan niet gebruikt worden voor SchaatsFit trainingen)

Boek via de webshop elke week de trainingen in op de momenten die voor jou uitkomen

Via email krijg je een bevestiging van je boeking, hierin vind je ook je toegangsbewijs

Bereid je voor op je training en meldt je bij binnenkomst bij de trainer of host. 

Tarieven
5 rittenkaart ‚ā¨65,-
10 rittenkaart ‚ā¨115,-
20 rittenkaart ‚ā¨200,-

Geldigheid  
De Jaap Eden Sportschool 5-rittenkaart heeft een geldigheid van 2 maanden.  De Jaap Eden Sportschool 10-rittenkaart en de Jaap Eden Sportschool 20-rittenkaart hebben beiden een geldigheid van 6 maanden.

Verplaatsen/annuleren
Verplaatsen en annuleren van een gepland bezoek is mogelijk tot 8 uur voor aanvang van de geplande training. Binnen 8 uur voor aanvang van de training is het niet meer mogelijk een training te annuleren of verplaatsen. Dan wordt het tegoed definitief van je pas geschreven, ook als je niet aanwezig bent bij de training.

Rittenkaart kopen

SchaatsFit

SchaatsFit: sport op een vaste dag en tijd om in de zomer te schaven aan je schaats- techniek, kracht, conditie en flexibiliteit. Train op eigen niveau zodat schaatsen niet alleen makkelijker en harder gaat, maar vooral leuker wordt!

SchaatsFit: Trainen op vaste tijden

De SchaatsFit trainingen vinden plaats op vaste dagen en tijden gedurende het hele zomerseizoen (01 april tot en met 06 oktober). De trainingen zijn gericht op het in stand houden en verbeteren van je schaatstechniek, -kracht en -conditie.

Twee verschillende niveaus

SchaatsFit

Kleding
We adviseren je om sportkleding kort/lang en sportschoenen voor buiten aan te trekken voor de zomertrainingen.

Neem ook een handdoek, bidon en droge kleding voor na de les mee! Omkleden kan, net als douchen.

Eventueel zou je een hartslagmeter kunnen dragen (dit is niet essentieel voor het volgen van de training).

Locatie 
Deze zomerperiode is de Jaap Eden Sportschool gehuisvest in de kleedkamer naast de 400-meter ijsbaan. Hier kan je je spullen in een kluisje kwijt (50cent) en gebruikmaken van douches en toilet.

De poort staat open vanaf een half uur voor start van je training. Zorg er voor dat je 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent. Dan wordt je entreepas ter controle gescand door de instructeur(s).

Aanbod en tarieven

De zomertrainingen kan je boeken in verschillende pakketen. Meteen voor de gehele zomerperiode of alle losse onderdelen. Zo kan je jouw zomer indelen naar jouw wensen. 

21 weken trainen voor en na de zomervakantie (maandag t/m vrijdag) – ‚ā¨199,50
20 weken trainen op zaterdag voor ‚ā¨190,00)
16 weken trainen voor de zomervakantie – ‚ā¨156,00
6 weken door trainen in de zomervakantie – ‚ā¨51,00
5 weken trainen na de zomervakantie – ‚ā¨50,00

Uitvaldagen & Feestdagen
De trainingen gaan ook door als het slecht weer is! In de loop van de zomer zullen we proberen verschillende inhaalmomenten aan te bieden zodat je een training in kunt halen mocht je onverhoopt een keer niet kunnen komen.

Er worden WEL trainingen gegeven op de volgende feestdagen:
maandag 1 april: tweede paasdag
donderdag 9 mei: Hemelvaartsdag
maandag 20 mei: tweede pinksterdag

Er worden GEEN trainingen gegeven op de volgende feestdagen:
zaterdag 27 april: Koningsdag

Inschrijven

Na eind mei is het mogelijk in te schrijven voor een SchaatsFit cursus  van 6 weken tijdens de zomervakantie periode, 22 juli tot en met 1 september. En een SchaatsFit cursus van 5 weken na de zomervakantie, 2 september tot en met 6 oktober. Houd hiervoor de website en nieuwsbrief in de gaten, tot die tijd nog eventjes geduld.

Schrijf je met korting in voor de lessen van volgende winter!

Tijdens de vroegboekperiode is het mogelijk om je volgende lessen op Jaap Eden, vast te leggen met een aantrekkelijke korting van 5%.

Wil jij  doorgaan met het volgen van les en (nog) beter leren schaatsen? Schrijf jezelf dan nu al in voor de 20 lessen van volgend seizoen.

 

Tarieven
20 weken les volgen¬† kost tijdens de vroegboekperiode 307,50 voor volwassenen en ‚ā¨262,80 voor jeugd.

De prijzen voor na de vroegboekperiode zijn op dit moment nog niet bekend. De verwachting is dat je na de vroegboekperiode 5% meer betaald voor de cursussen.

 

Lesdata
De eerste les van komend seizoen worden gegeven in de week van maandag 14 oktober tot 20 oktober.

Tijdens de kerstvakantie worden er geen lessen gegeven van maandag 23 december tot en met zondag 5 januari. Tijdens de voorjaarsvakantie worden er geen lessen gegeven van zaterdag 17 februari tot en met vrijdag 23 februari.

De laatste lessen van seizoen 2024 – 2025 worden gegeven van maandag 17 maart tot en met zondag 23 maart 2025.

 

Lesdagen en tijden (te kiezen in de webshop tijdens je inschrijving)

Volwassenen:
Maandag: 09:20, 10:40, 17:00, 18:20, 19:40, 21:00
Dinsdag: 09:20, 10:40, 19:40, 21:00
Woensdag: 09:20, 10:40
Donderdag: 09:20, 10:40, 18:20, 19:40, 21:00, 22:10
Vrijdag: 08:00, 09:20, 10:40, 
Zaterdag: 11:55, 13:10
Zondag: 10:40, 12:00, 13:15

Jeugd:
Maandag: 15:40, 17:00, 18:20
Woensdag: 15:15, 16:30
Vrijdag: 15:40
Zaterdag: 11:55, 13:10
Zondag: 10:40, 12:00, 13:15

Klik op onderstaande buttons en kies in de webshop je favoriete dag en tijd!

Nog niet zeker welke dag en tijd je wil komen schaatsen? Schrijf je dan alsnog in met korting en verplaats je les zodra je agenda van oktober bekend is.

Scroll naar boven