fbpx

Stadspas-actie (met groene stip) november 2023

Lekker 5 keer schaatsen voor een prikkie! Pak je goed in, vergeet je handschoenen niet en ga zo hard als je kunt! Geen schaatsen? Geen probleem, je kunt ze bij Waterman Sport op het terrein huren vanaf € 7,- per paar. Neem bij het huren van schaatsen wel een legitimatiebewijs mee als borg, anders betaal je € 50,- borg per paar.

Hoe werkt het?

De stadspasrittenkaart is heel november 2023 dagelijks tussen 08:00 en 22:30 aan te schaffen bij de informatiebalie van de ijsbaan, zorg ervoor dat je je stadspas niet vergeet. Na aanschaf zijn de tegoeden op je persoonlijke stadspas rittenkaart geldig tot en met 31-12-2024. De stadspas-rittenkaart met 5 tegoeden kost tijdens de actieperiode €5,-. 

Nadat je een stadspas-rittenkaart hebt gekocht bij de informatiebalie van de ijsbaan, is het op deze pagina mogelijk om tegoeden in te plannen door te klikken op de button onderaan deze pagina.

Wil je de kaart aanschaffen en direct komen schaatsen? 

Klik hier om te kijken of er nog ruimte is voor het tijdstip waarop je naar de ijsbaan wil komen. Bij voldoende plek is het na aanschaf van de kaart mogelijk om je eerste tegoed af te laten schrijven bij de informatiebalie en meteen het ijs op te stappen.

Scroll naar boven