fbpx

Aanvragen ouder/begeleider-kaartje

Onderaan deze pagina is het mogelijk om een ouder/begeleider-kaartje aan te vragen zodat je als ouder/begeleider toegang krijgt tot de ijshal of 400-meterbaan. Dit kaartje is uitsluitend bedoeld voor ouders/begeleiders van kinderen t/m 12 jaar met een schaatsles. 

Ouders/begeleiders kunnen na de start van de les uitsluitend rondom de blauwe boarding van de 400-meterbaan staan. 

Hoe werkt het ouder/begeleider-kaartje?

Met het ouder/begeleider-kaartje kan je naar binnen vanaf 30 minuten voor aanvang van het uur tot 10 minuten na aanvang van het schaats-uur. Begint het schaatsen om 16:00 uur? Dan kun je met een e-ticket naar binnen tussen 15:30 en 16:10 uur. 

Indien je na het brengen van de schaatser de ijshal of 400-meterbaan verlaat en op een later tijdstip terug wilt komen dan dien je een nieuwe e-ticket aan te vragen.

Wil je blijven kijken tijdens jullie bezoek aan de ijshal dan wordt je verzocht op de tribune van de ijshal plaats te nemen of in de buurt te blijven van de kleedruimte van jouw (te begeleiden) kind. Wil je blijven kijken tijdens jullie bezoek aan de 400-meterbaan dan verzoeken we je zoveel mogelijk op een plaats te blijven. 

Het ticket wordt verstuurd naar het opgegeven e-mailadres, zorg dus dat deze juist wordt ingevuld. Controleer ook de spamfolder, het kan gebeuren dat de mail daar terecht komt.

Scroll naar boven