fbpx

Tarieven

Het kopen van entreekaarten kan online op deze pagina of met het ticketautomaat welke te vinden is bij de ingang van de ijsbaan. Rittenkaarten worden na betaling binnen 1 werkdag naar het opgegeven adres gestuurd.

Klik op het betreffende tabje voor de entreeprijzen voor het schaatsseizoen 2023-2024. Bij afname van rittenkaarten en (les)abonnementen geldt een éénmalige aanschaf van een persoonlijke toegangspas van 6 euro per persoon. Deze pas is uw eigendom. De pas is geschikt voor herhaald gebruik. Rittenkaarten en (les)abonnementen die u daarna afneemt zullen op deze pas worden bijgeschreven. 

NB. Op al onze tarieven is geen btw van toepassing. Prijzen zijn exclusief schaatsverhuur

 

LET OP!!! Vanaf 1-1-2023 is het niet meer mogelijk om bij de informatiebalie met contant geld te betalen.

 

Losse verkoop

Rittenkaarten zijn op het moment van aanschaf altijd geldig tot het einde van het volgende jaar. Indien je een rittenkaart koopt in 2023 dan is deze geldig tot 31-12-2024. 

Alleen in het geval van aantoonbare blessures is het mogelijk om de geldigheid van rittenkaarten aan te passen. De geldigheid en het resterend aantal tegoeden is in te zien via webshop.jaapeden.nl of op de ticketautomaat welke te vinden is in het entreegebied van de ijsbaan.

 

Wil je een bezoek, rittenkaart of les(reeks) cadeau doen? Ga dan naar deze pagina en koop een cadeaubon.

1 rit
10 ritten
25 ritten
Volwassenen
€ 9,60
€ 68,90
€ 149,90
Jeugd (4 t/m 15 jaar) – kinderen t/m 3 gratis
€ 5,80
€ 40,40
€ 93,50
Senioren (65+)
€ 7,80
€ 52,20
€ 113,10
Scholieren/ studenten
€ 7,80
€ 52,20
€ 113,10
Scholieren in schoolverband met begeleiding (basisonderwijs)
€ 4,20
n.v.t.
n.v.t.
Scholieren in schoolverband met begeleiding (voortgezet onderwijs)
€ 5,50
n.v.t.
n.v.t.

Het gehele seizoen schaats je elke week op een vaste dag en vast uur, buiten de publieke uren om. Het aantal abonnementen is gelimiteerd en verdeeld tussen de verenigingen (aanvragen via de baancommissie) en de schaatsschool (in combinatie met instructie).

Les op een abonnementsuur

Wil je schaatsles volgen op een abonnementsuur? Dit is o.a. mogelijk door afname van schaatsles bij de Jaap Eden Schaatsschool of een van de verenigingen die actief zijn op de baan. Klik hier voor een overzicht van de actieve verenigingen. Of kijk voor meer informatie over de lessen op abonnementsuren via de Jaap Eden Schaatsschool op deze pagina

Er is vanaf schaatsseizoen 2020-2021 geen discoschaatsen meer in de Jaap Eden IJshal.

Kijk voor meer info op deze pagina.

Bezoeker

Ook als niet schaatsende bezoeker ben je natuurlijk tijdens de publieke uren welkom op het terrein van Jaap Eden IJsbaan. In dat geval geldt een entreeprijs van slechts € 2,00. Bij de informatiebalie ontvang je een toegangskaart bezoeker. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

Ouder / begeleider

Eén niet schaatsende ouder/begeleider van schaatsende kinderen heeft gratis toegang tot de ijsbaan en ijshal als het kind schaatsles heeft. Een ouder/begeleider-kaart is aan te vragen op deze pagina.

Bij het boeken van een cursus is het toegangstarief tot de Jaap Eden IJsbaan opgenomen in het cursusgeld. Afhankelijk van het aantal lessen van de cursus zal een evenredig aantal ritten op de entreepas van de cursist worden bijgeschreven, te gebruiken bij de toegangspoortjes.

Klik hier voor een overzicht van alle  lessen die we dit seizoen aanbieden.

IJshal
IJshal
€ 900,60 per uur
1/2 IJshal
€ 540,40 per uur
1/3 IJshal
€ 376,30 per uur
Krabbelbaan
€ 367,30 per uur
Scroll naar boven