fbpx

Schaatsverhuur

Waterman Sport verzorgt de schaatsverhuur op de Jaap Eden IJsbaan. De winkel en schaatsverhuur van Waterman bevinden zich op de begane grond aan de buitenzijde van de ijshal, direct na de entreepoortjes aan je rechterhand. Verschillende soorten schaatsen zijn te huur per dag(deel) of zelfs te leasen voor het gehele seizoen. Ook het huren van schaatshelmen is mogelijk. Daarnaast kun je terecht voor het slijpen van schaatsen en de aanschaf van nieuwe schaatsen, schaatspakken, handschoenen e.d. Voor het afhalen en brengen van je slijpwerk kun je terecht bij een apart loket van Waterman Sport. Let op de openingstijden op watermansport.nl

Schaatsen huren is mogelijk vanaf €8,00 per dag.

Borg schaatshuur
Schaatsen huren is alleen mogelijk indien je een borg achterlaat van € 50,- contant (per paar hockey- of kunstschaatsen) of € 100,- contant (per paar noren). Indien u geen contanten wilt afgeven of niet bij u hebt kunt u ook op eigen verzoek een legitimatie achterlaten. De borg krijgt u retour bij het inleveren van de schaatsen. Wij zullen nooit een kopie maken van legitimaties en deze zorgvuldig bewaren. Pinnen voor borg is helaas niet mogelijk.

 

Schaatshuur voor grote groepen
Kom je met een grote groep schaatsen en wil je schaatsen huren? Dan is het verstandig om je huurschaatsen vooraf aan te vragen bij Waterman Sport, via de website van Waterman Sport.

Kijk voor alle informatie op www.watermansport.nl

De winkel op de Jaap Eden IJsbaan is telefonisch bereikbaar op nummer 020 – 69 49 884.

Scroll naar boven