fbpx

De beste schaatslessen, de leukste winterse uitjes en mooiste de momenten met vrienden en familie.
Beleef buitengewoon schaatsplezier op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam.

Op zaterdag 21 oktober start de winter.
Geniet buiten van het najaar!

Vanaf 21 oktober 2023 start het nieuwe schaatsseizoen en kan je weer schaatsen in Amsterdam Oost. Slijp je schaatsen, schrijf je in voor les of koop en rittenkaart en kom schaatsen in de frisse buitenlucht.

Schrijf je vanaf nu in voor de lessen van komende winter

Vanaf maandag 23 oktober start de nieuwe seizoenscursus van winterseizoen 2023 – 2024. Een nieuwe winter vol met nieuwe lessen die net als dit jaar maar gericht zijn op een doel: Jou op een leuke manier beter leren schaatsen.

Schrijf je in voor je favoriete dag en tijd en kom les volgen op Jaap Eden.

Vrijschaatsen op de buitenbaan

Lekker vrijschaatsen met het hele gezin, het kan op alle dagen en verschillende tijden op de buitenbaan. De ijshal is dit seizoen alleen toegankelijk voor verenigingen. Op de Jaap Eden IJsbaan schaats je op de krabbelbaan of 400-meterbaan in de frisse buitenlucht.

Een bezoek inplannen met een reeds aangeschaft abonnement kan hier.

Een clinic volgen en borrelen met collega's of familie

Ben jij op zoek naar een sfeervolle winterse locatie voor het houden van jouw borrel of diner? Dan is de Jaap Eden IJsbaan de plek die je zoekt! Op de ijsbaan zijn meerdere horeca-locaties waar het mogelijk is om jullie uitje, met of zonder activiteit op het ijs, te organiseren

We bieden borrels en diners aan in de verschillende horeca-ruimtes op de ijsbaan. Bittergarnituur, mooie borrelplanken, stamppotbuffetten, je hebt de keuze uit een divers aanbod als je kiest voor een bezoek aan de ijsbaan.

Neem voor meer informatie contact met ons op. We denken graag mee met jullie eet- en drink-wensen.

Clinics
Naast eten en drinken is het natuurlijk mogelijk om te sporten op de ijsbaan.

Curling is een actief gezelschapsspel en is zeer geschikt voor teamuitjes, verjaardagen of als gezellig groepsuitje. Ice-stock curling wordt gespeeld met houten ijsstokken en is een variant op de Olympische Sport curling. Dit spel is perfect als je een divers team hebt met sportieve en minder sportieve collega’s. Iedereen kan meespelen.

Schaats met je collega’s en een ervaren schaatstrainer om binnen een uur (nog)beter te worden en te genieten van het ijs. Beginnende tot (ver)gevorderde schaatsers komen bij ons aan hun trekken. In samenspraak met de trainer kun je het doel van de clinic bespreken zodat iedereen een geweldige dag heeft.

IJshockey, ook wel de snelste teamsport ter wereld genoemd, is een ware beleving. Ideaal voor een actief en competitief uitje! Vaste onderdelen zijn: remmen, bochten maken en schieten. Uiteraard mag een onderlinge wedstrijd niet ontbreken!

Neem voor meer informatie over de verschillende clinics contact met ons op. We denken graag mee welke activiteit het beste past bij jullie gezelschap.

Geniet van appelgebak met koffie, warme choco of een winters diner

Stap Café Jaap binnen voor een kop koffie met appeltaart of geniet van een diner of borrel met je schaatsmaten. In Café JAAP vind je op altijd iets lekkers zodat je na kan genieten van je tijd op het ijs.

Café Jaap is het publieksrestaurant van de ijsbaan. In de wintermaanden zijn we voor onze bezoekers geopend voor een warme chocomel, een lekker koud biertje of een oer Hollandse stamppot.
Het café is tijdens het schaatsseizoen niet exclusief af te huren voor een besloten bijeenkomstHet maken van reserveringen is helaas niet mogelijk, we willen graag dat iedereen binnen kan lopen en een plekje kan vinden.

Openingstijden winter 2022 – 2023

Ma.        10:00 – 00:00 uur
Di.          09:00 – 00:00 uur
Wo.       09:00 – 23:30 uur
Do.         10:00 – 00:00 uur
Vr.          09:00 – 00:00 uur
Za.          09:00 – 21:30 uur
Zo.         09:00 – 22:30 uur

Geef een cadeaubon aan een vriend of familielid

Ben je op zoek naar een origineel of sportief cadeau? Kies dan voor een cadeaubon voor Jaap Eden IJsbaan. Een schaatsles, losse tickets, abonnement of toch liever een rittenkaart? De cadeaubon is vanaf het moment van aanschaf 2 jaar geldig op een aanschaf in de webshop.

Een cadeaubon

Er zijn cadeaubonnen van: €10,- €20,- €25,- €30,- €40,- €50,- en €100,-

Verschijningsvorm

De cadeaubonnen worden per email toegestuurd. Het bijgevoegde pdf bestand bevat een unieke cadeau-code welke in de webshop kan worden ingezet tijdens het afrekenen van een van de producten. Het is mogelijk de cadeaubon uit te printen en op de post te doen of de ontvanger toe te sturen per email.

Een indruk van de prijzen van seizoen 2022 – 2023

Een los bezoek is al in te plannen vanaf €5,50. Wil je vaker komen schaatsen? koop dan een 10-rittenkaart, verkrijgbaar vanaf €37,80 of boek een meerdaagse cursus in de kerstvakantie a €95,25. Een half uur privéles volgen kan voor €47,90. Tijdens deze privéles krijg je tips waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Vrijschaatsen in de kerstvakantie

De vakantiekaart

Wil je onbeperkt schaatsen in de kerstvakantie? Kies dan voor een Vakantiekaart en kom elke dag schaatsen op publieksuren. 

Losse entreekaarten

Klik op onderstaande button om een los entree te kopen voor een van de dagen van de kerstvakantie.

De ijshal

De ijshal is dit seizoen gesloten voor publiek. Schaatsen kan de hele winter (ook als het regent) op de 400-meterbaan in de buitenlucht.

Scroll naar boven