fbpx

Disclaimer

Algemeen

De op deze website gepresenteerde gegevens zijn gebaseerd op de meest actuele informatie op het moment van publicatie. Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan het echter voorkomen, dat op de site getoonde gegevens inmiddels zijn gewijzigd of onjuistheden bevat. Jaap Eden IJsbaan wijst iedere aansprakelijkheid in dat verband van de hand. Voordat u op de verstrekte informatie afgaat, dient zij op andere wijze bevestigd te zijn.

Bescherming persoonsgegevens

Uw gegevens zullen in overeenstemming met de geldende wetgeving worden beschermd. Een bezoeker kan de door hem of haar ingevoerde gegevens te allen tijde laten verwijderen uit het bestand van Jaap Eden IJsbaan. Dit kan door een schriftelijke verzoek of e-mail verzoek aan info@jaapeden.nl.

Copyright

Op alle documenten en software die beschikbaar worden gemaakt op deze website is copyright van kracht. Het gebruiken van beschikbaar gemaakte documenten is niet toegestaan zonder toestemming vooraf. Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde documenten alleen toegestaan voor niet-commerci√ęle en informatieve doeleinden, en onder vermelding van de onderstaande copyright melding. Het aanpassen van de documenten is niet toegestaan. Reproductie of distributie van de documenten en software buiten de kennis en toestemming van Jaap Eden IJsbaan is door de wet verboden.

Links naar websites van derde partijen

De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van Jaap Eden IJsbaan. Jaap Eden IJsbaan is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het beschikbaar stellen van websites van derden wordt door Jaap Eden IJsbaan gezien als een service en niet als een vereiste.

Contact

Indien u vragen of problemen heeft, dan kunt u contact opnemen met Jaap Eden IJsbaan via info@jaapeden.nl. Daarnaast kunt u ons ook via e-mail berichten over mogelijke onjuistheden en onvolledigheden op onze website.

Copyright © 2012 Jaap Eden IJsbaan. Alle rechten met betrekking tot getoonde informatie op de website, voor zover niet uitdrukkelijk anders vermeld, behoren toe aan Jaap Eden IJsbaan.

Scroll naar boven